SEPTEMBER - OKTOBER 2021

PREMIERE 'DE TERUGKEER'

Een eigen creatie speciaal geschreven voor deze unieke vernieuwe lokatie

 

GOED NIEUWS van het STAMfront DE TERUGKEER keert EINDELIJK terug.

Beste Theaterliefhebber,

Jullie kochten destijds een ticket voor De Terugkeer. Die terugkeer, die al een paar keer plande om terug te keren. Eerst was ’t maart 2020, dan september 2020. Eventjes hoopten we nog op november, maar namen voor alle zekerheid 1 april als streefdatum. Maar ook dat was te hoog gegrepen. Maar nu is het eindelijk toch weer gelukt om een haalbare datum te vinden: 1 oktober.

Twee weekends lang beloven we met VOLLE goesting de planken te bestormen om jullie een onvergetelijke theateravond te bezorgen! Onze hele acteursploeg is trouwens weer aan de slag gegaan om niet alleen alles weer op te diepen (na meer dan een jaar is dat nodig), maar ook om er een nog betere toneelervaring van te maken.

Jullie hebben al één of meerdere tickets en die blijven vanzelfsprekend geldig. Hoe zullen we tewerk gaan? Jullie zullen een voucher ontvangen voor al diegenen die via jouw mailadres reserveerden. Die voucher is geldig voor één van de speeldagen. Je moet dus wel opnieuw – weliswaar gratis – een nieuwe reservatie doen. Gezien we nog even moeten afwachten hoeveel mensen per datum in de zaal mogen, kunnen we nog niet helemaal bepalen hoeveel dagen we zullen spelen.

Vast staat dat we tussen 1 en 10 oktober de planken van de Maskerade bespelen. Let wel: jullie krijgen als ingeschrevenen de eerste kans om te reserveren. Wie dat nog niet deed, zal pas later de kans krijgen om een felbegeerd ticket te bemachtigen. Dus hou je mail in de gaten voor meer nieuws over de reservatie.

Meer algemene nieuwtjes van het Stamfront vind je natuurlijk nog steeds via onze site www.theaterstam.be .

Binnenkort krijgen jullie trouwens nog een kleine, maar bijzondere verrassing in je mailbox. Al was het maar om te tonen dat we nog allemaal alive and kicking zijn. De terugkeer keert terug? Het zal wel zijn!

Tot in oktober

Julie Minnaert, productieleidster

Koen Browaeys, regisseur www.theaterstam.be

KORTE INHOUD 'DE TERUGKEER'

10 jaar is het al geleden dat Rosalia nog in Mater was. Het dorp waar ze op zoek ging naar oude volksverhalen en waar ze verliefd werd op de mooie, maar wilde Lucie. Een relatie die destijds niet in goede aarde viel bij de burgerlijke familie Cloostermans. Maar waarom stuurt net Vader Edmond dan een brief om terug te komen naar Mater? Het begin van een waanzinnige trip vol duistere geheimen en bizarre ontmoetingen.

Een Materse creatie voor 75 jaar Theater Stam

Van en met Sem Bettens, Emma Browaeys, Koen Browaeys, Liesbeth Colpaert, Erna De Voet, Dora Lou Vander Beken, Emma Vanderbracht, Magda Vercamer en Victor Vermaercke 

Tekst en regie : Koen Browaeys

Productie : Julie Minnaert

Kaarten : www.theaterstam.be